UTFLUKTER MARIANNE TOURS

Vi presenterer vårt utfluktsprogram. Vennligst ta kontakt for å få all informasjon og detaljer du trenger. I tillegg til disse alternativene kan vi også ordne tur hvor og når du ønsker. Ring,skriv eller ta turen innom oss,vi vil gjerne hjelpe deg.

Vi blir aldri lei av å ha det gøy. Vi ser frem til å presentere alle våre utflukter og opplevelser som vi har forberedt til deg. Vi liker historie, gastronomi, sport, natur, sammenkomster...og du?

OPPDAG ALICANTE

Vi tar deg med for å bli kjent med den autentiske Alicante. Marianne Tours tilbyr deg en guidet tur av de vakreste,fargerike,autentiske,historiske hjørnene ...av Alicante. Blir du med?

DIN SKODRØM

Hver 37 dag,tilbyr skofabrikker i Elda og Petrer forskjellige tilbud,gaver og/eller rabatter på deres skosamling. Marianne Tours tar deg med til de viktigste skobutikken hvor du kan foreta unike kjøp i samme fabrikken hvor skoene har blitt designet. Blir du med?

SANTA POLA,IKKE BARE STRENDER

Kjent for sine endeløse strender ,men Santa Pola har mye mer å tilby deg. Bli med Marianne Tours ,åpne dører til et naturlig paradis,med sterke historiske røtter og sjøfarts tradisjon. I tillegg kan du praktisere vannsport Blir du med?

JIJONA, KONFEKT BYEN

Vi tilbyr deg en søt opplevelse med mandel og honning smak. Spanias kjente julegodteri,gjort nå på samme vis som de har gjort i flere hundre år. Klarer du å motstå fristelsen til å ta med deg noen esker hjem? Blir du med?

VIN OG MUSIKK PÅ VINBODEGA MASEROF

Bodega Maserof ligge i en gammel romersk villa og arabisk alquiera mellom mandel-og oliventrær. Nyt utsøkt mat laget i et vedfyrt kjøkken og med nydelig egenprodusert økologisk rødvin i et enestående miljø. I helgene tilbyr de opplevelsen med spansk flamenco gitar. En god plan for en annerledes helg. blir du med?

GUADALEST OG FOSSEFALLET ALGAR

Marianne Tours tilbyr deg en guidet tur til Guadalest som ligger på en fjellklippe 700 meter over havet,en innlandsby med middelhavskarakter. Og som ett alternativ: Et forfriskende besøk til et natur paradis: Fossefallet algar. blir du med?

MÅNE NETTER I PETRER

Kappen av månen vil være den viktigste følgesvennen i dette besøket av historien til Petrer. Små grupper som guides av skuespillere som gjenskaper de tre viktigste øyeblikkene i landsbyens historie. Marianne Tours åpner dørene til en en magisk historie som blir ekte. Blir du med?

EROBRE TABARCA ØYA.

Regnes som en av de beste turistattraksjone i området. Verdsatt for sin Marine Reserve av flora og fauna.Øya Tabarca har mye å tilby. Marianne Tours foreslår en dag med relasjoner og skjønnhet på øya som fungerte som et tilfluktsted for Berner pirater,og er i dag en av de beste stedene for dykkere. Bare et tips: legg igjen klokka hjemme:) Blir du med?

EN DAG FULL AV LEGENDER I BOCAIRENT

Plassert mellom fjell,gravd inn i en stein,erobret av mange ulike sivilisasjoner...den vakre landsbyen Bocairent,huser Ibero,romere,muslimer og kristne legender. Marianne Tours tar deg med for å bli kjent med en av byene med mest historie i Valencia provinsen

VALENCIA HAR MYE ,MYE Å TILBY

Marianne Tours tilbyr deg en guidet omvisning på de flotte stedene i Valencia,de stedene alle snakker om.Du kan sette pris på kontrastene mellom det mest tradisjonelle Valencia og det mest teknologiske. Fra silkemarkedet til Oceanografic.
Norsk bokmål