Den beste servicen, alltid med personlig service.

Marianne Tours og Infinity Transport by Marianne Tours åpnet sine dører i 2006 i Alfaz del Pi, en vakker landsby i Alicante. I 2012 bestemte vi oss for å reise tusenvis a kilometer for å åpne ett nytt kontor i vårt hjemland, Åfjord ,Norge, og som medlem av det Norske Reisegarantifondet og Reiseklagenemnda ,så vil vi tilby reiser til nordmenn til Costa Blanca området og andre deler av Spania, vårt aktuelle hjem.

Marianne Tours og Infinity Transport by Marianne Tours som reisebyrå,turoperatør og transport byrå har blitt et kjennemerke for turister som kommer fra andre land for besøke Costa Blanca og Spania,samt leverandør av reiselivstjenester til Skandinaviske,Britiske,Tyskere,Hollendere og mange andre nasjonaliteter som bor på Costa Blanca og ønsker å reise.

MARIANNE TOURS ER REISEBYRÅ OG TUROPERATØR

Opplev din reise uten bekymringer.
Marianne Tours ordner med nasjonale og internasjonale reiser,bussturer,cruise,utflukter,billeter,forsikring og visum,transport tjenester inkludert flybuss og alt du trenger innen reiser og arrangement.

65000 årlige passasjerer,15-20 daglige turer til flyplassen,togstasjonen,havnen og samt masse andre turer.

Vårt reisebyrå tilbyr flere tjenester innen reise, tilgjengelig for våre kunder,vi tilpasser oss behovene til alle typer reisende. Reiseleder nasjonalt og internasjonalt ,arrangering av utflukter og bussturer,skreddrsydde turer,salg av flybilletter,inngangsbilletter til parker,show,konserter ,sportsarrangement og turist severdigheter,forsikring og visum og et vidt tilbud med transport tjenester,fra flybuss/shuttle transport,privat transport,for spesielle behov som rullestolbrukere og sikker transport til de små,leiebil osv.

INFINITY TRANSPORT BY MARIANNE TOURS ER ET TRANSPORTBYRÅ

Vi stiller vår busspark og tilbyr private transporttjenester,flybuss-shuttle til og fra Alicante,Murcia* og Valencia* til de forskjellige steder på Costa Blanca. Vi ordner dine private turer/transport,og vi tilbyr løsninger til dine spesielle arrangementer og turer.

På Infinity Transport by Marianne Tours transportbyrå overholder vi alle sikkerthetstiltak for å kunne garantere sikkerheten til alle våre kunder. Med spesialverktøy for å sikre turen til de minste og for personer med redusert bevegelighet og rullestolbrukere.

Hva slags transport trenger du? Flybuss/shuttle,privat transport eller spesial transport med barnesikkerhet ISOFIX og Kidy Harness Sele Buss eller spesial transport for rullestolbrukere.Du bestemmer!

I Infinity Transport by Marianne Tours tilbyr vi deg et hav av muligheter for at din tur skal bli en drømmetur.

Et proft team som snakker ditt språk og med lang erfaring i reiselivsbransjen som ønsker å tilby deg din drømmereise. Du sier hvor og når så ordner vi resten.
 
Norsk bokmål