TILPASSEDE BUSSER

Reiseprogram uten frykt for barrierer.

IInfinity Transport by Marianne Tours tilbyr deg muligheten for at reiseplanene dine blir perfekte. Vi stiller til din disposisjon spesial kjøretøy som garanterer trygghet og sikkerhet ved transport av personer med nedsatt mobilitet. Du kan reise med rullestol,og ha den nødvendige støtten for å få den komforten du trenger.

Komfort og sikkerhet under dine reiser!
Vi er forberedt på å møte forventningene til alle dine turer.

Vi utfører kontinuerlig turer,daglig,med til/fra flyplassen,togstasjonen,havnen,førnøyelseparker og stranden,egnet til alle dine transportbehov.

Du kan også bruke oss til dine arrangementer,utflukter og turer.

Vi utfører alle transportbehov,uavhengig av antall personer i hver gruppe.

Vi tilbyr spesial transport for grupper med mye bagasje,sykler,golfkøller og andre typer spesialbagasje,med vår “bagasje bil” som har en stor bagasjekapasitet.

Vi tilbyr spesial busser/kjøretøy som garanterer en trygg og sikker transport av personer med redusert bevegelighet.Du kan reise med din rullestol og få den nødvendige støtte for å oppnå maksimal komfort. Infinity Transport by Marianne Tours tilbyr deg muligheten til å reise med familien og med de minste,med maksimal sikkerhet med vår barnesikkerthets system ISOFIX og Kiddy Harness buss.

Infinity Transport tilbyr deg muligheten å reise trygt og at dine reiseplaner blir perfekte!

Bestill nå!

LEIEBIL

Du bestemmer hvor,når og hvordan. Marianne Tours tilby deg muligheten til å leie ditt eget kjøretøy. Sett deg bak rattet ,aktiver Gps-en og sett ikke grenser for nye Du bestemmer hvor,når og hvordan. Marianne Tours tilby deg muligheten til å leie ditt eget kjøretøy. Sett deg bak rattet ,aktiver Gps-en og sett ikke grenser for nye opplevelser. Fra reisebyrået kan vi foreslå destinasjoner og opplevelser som vil gjøre ferien til uforglemmelige minner. Bestill nå!
 
 
Norsk bokmål