OPPLEV COSTA BLANCA

Marianne Tours og Infinity Transport by Marianne Tours ligger i sentrum av Costa Blanca. En av de mest privilegerte omgivelsene ved Middelhavskysten.

Costa Blanca har en spesiell sjarm, noe som gjør at du blir forelsket i dette området, det er en av grunnene til at tusenvis av europeere (norske, belgiske, engelske, nederlandske, russiske osv.) Som en gang kom som turist har gjort Costa Blanca, deres bosted. Så hvis du kommer, vil du føle deg hjemme.

Hva er så spesielt med Costa Blanca?

Costa Blanca er mye mer enn et solfylt feriemål. Gastronomien, været, vakre strender, unike festivaler, dets folk og utallige grunner som gjør Alicantes kyst til en av de mest besøkte i Spania. Du har alle alternativene, kom alene, med sjelevennen din, familie og venner. Hvor mange destinasjoner tilbyr så mye?

• Været

: På Costa Blanca har vi et veldig spesielt klima, den årlige gjennomsnittstemperaturen er rundt 18º, så vintrene våre er varme (10º-16º) og stabile somre (23º-32º). Det er et tørt område med mer enn 300 dager med solfylte blå himmel, som konverterer det til et sted å besøke når som helst på året.

• Kulturen

: Opprinnelsen til Alicante-regionen kan spores tilbake til gamle sivilisasjoner, så i byggingen av byene, kirkeutforminger, historiske bygninger, festivaler og tradisjoner kan du gjenkjenne greske, romerske og arabiske kulturer som bodde i dette området.

• Gastronomien:

Du kan også sette pris på avkommet til alle disse kulturene i gastronomien i dette området, der overveiende frukt, grønnsaker, ris, hvitt kjøtt, sjømat, fisk og olivenolje. Typisk mat til den verdensberømte middelhavsdietten. Blant dens karakteristiske retter skiller seg ut et stort utvalg av retter: paellaer, brun ris, svart ris, brun ris, bakt ris, ect ... Fiskekanner, fideua, saltingen som hueva, mojama, fersk fisk fra buktene våre som denton, dorada, gallo san pedro eller tunfisk, kjøttpålegg, viner, sjokolade, iskrem og nougats candys-turron.

• Sporten:

Hvis du er en sportselsker, er Costa Blanca stedet! Takket være det fantastiske klimaet, er sport som sykling eller løping veldig populært også vannsport som snorkling, kajakkpadling, padle surfing, kite surfing eller vindsurfing, klatring, vi har over 10.000 klatrerøtter på Costa Blanca, det er en av de beste steder i Europa for å utøve denne sporten. Det er også mange forskjellige golfbaner som gjør det til et flott sted å øve et av stedets gullsport! Definitivt er det et sportsparadis, for enhver person.

• Fritid og underholdning:

Costa Blanca er et hyperfleksibelt reisemål og tilbyr utallige underholdningsalternativer. Strand, fjell, landlig turisme, vinturisme, spa, gastronomi, temaparker og mye mer. Costa Blanca tilpasser seg alle aldre, så med hvem du kommer, vil du alltid finne en fantastisk plan å glede deg over.

• Handleområdene dine:

Spania har omfattende åpningstider som vanligvis går fra 10:00 til 20:00 unntatt kjøpesentre som vanligvis er åpne til 22:00. Om sommeren åpner forskjellige virksomheter på søndager og festligheter. Du finner mange kjøpesentre med alle nasjonale og internasjonale merkevarer, små butikker med detaljprodukter og håndlagde produkter, nattmarkeder og et stort utvalg av supermarkeder.

Hvilke interessante steder venter meg på Costa Blanca?

Noe av det beste som Costa Blanca har, er at det er så mange forskjellige ting å gjøre at det er perfekt for en ferie og morsom ferie, eller tvert imot, et ideelt sted å finne ro og slappe av på mange fredelige steder.

• Strender:

I Levantine-området kan du nyte noen av de beste strendene i Spania, og på de fleste strender finnes det blå flagget. (Det blå flagget tildeles årlig siden 1987 European Foundation for Environmental Education til strender og havner som oppfyller en rekke miljøforhold og fasiliteter.) Det er alle slags strender kilometer med hvite sandstrender, små ville steinstrender kalt (calas), med krystallinsk vann perfekt for å snorkle og se vannlevende fauna.

• Fjell:

Fjellelskere og landlige turister finner også på Costa Blanca et idyllisk sted å nyte i det indre av provinsen hvor du finner sjarmerende landsbyer og også landlige regioner som Aitana-fjellet, La Font Rotja eller Montgó-fjellet, for å nyte naturen og fjellet sport.

• Sjarmerende landsbyer:

På Costa Blanca er det tusenvis av magiske landsbyer å oppdage, så hvis du kommer på en langtids ferie anbefaler vi å oppdage de mest fascinerende hjørnene på Costa Blanca. Javea er kjent for sine ville strender (Cala de la Granadella), Sant Bartolome-kirken, de typiske rettene "el suc roig" og "el cruet de peix". Altea er det perfekte paradis å slappe av, der finner du en typisk pittoresk landsby med middelhavsstil som stiger opp på en høyde med hvite hus med blå taketopper og vakker utsikt over sjøen, kjent for sin utrolige gamleby. Calpe foruten å være et perfekt område å spise frisk sjømat.
 
Norsk bokmål